Xtreme Lashes - RIPSIPIDENNYS

Xtreme Lashes -ripsien hoito-ohje

Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Xtreme Lashes -ripsienpidennyksesi huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.

Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:

Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa, että liima ehtii kuivua läpikotaisin.

Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä, että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.

Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.

Voit muotoilla ja taivuttaa ripsien kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella. Älä käytä ripsikiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat permanentatun näköiset Xtreme Lashes -ripset, kerro siitä muotoilijallemme. Meiltä löytyy ripsivalikoimista neljää eri kaarevuutta: X30, X35, X40 ja X50, joista X50-ripset ovat kaarevimmat ripset.

Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.

Tiedustele kauneudenhoitajaltasi Xtreme Lashes -ripsiä suojaavaa ja niiden kestoa pidentävää Protective Coating -suojanestettä. Ensimmäisten 24: n tunnin kuluttua voit lisätä sitä ripsiisi joka seitsemäs tai kymmenes päivä säilyttääksesi ripsiesi ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää. Noudata tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen Xtreme Lashes-ripsien kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vieläkin näyttävämmän lopputuloksen. Xtreme Lashesin tuotevalikoimista löytyy Xtreme Lashes ripsille kehitetyt ripsivärit. Noudata Xtreme Lashes -ripsivärin tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedenkestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.

Vältä kaikkien öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin tai niiden lähelle. Öljy liuottaa liimasidoksen. Käytä sen sijaan vettä tai geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.

Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita, kun sinulla on Xtreme Lashes -ripsipidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.

Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.

Kun Xtreme Lashes –pidennyksesi on huolellisesti laitettu ja huollettu, ne voivat kestää kaksi kuukautta riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat pidennystäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60–90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

24: n tunnin ohje: Muista, että ensimmäiset 24 tuntia ovat erityisen tärkeitä, että sidos kehittyy kunnolla! Näitä toimia sinun tulee yleisesti välttää ensimmäisten 24 tunnin aikana: suihku, silmien pesu, ruskettaminen, voiteiden käyttö silmien alueelle, ripsivärin ja muun meikin käyttö, silmien ylimääräinen koskettelu, kylpeminen, saunominen, höyryhuoneet, uiminen, liikunta, piilolinssinesteet ja ripsien päällä nukkuminen.

Päivittäinen hoito: Yleisimmät syyt Xtreme lashes-pidennysten putoamiselle ennen luonnollisten ripsiesi kasvukauden päättymistä ovat: ripsien liiallinen koskettelu, öljypohjaisten tuotteiden käyttö, ripsivärin runsas käyttö, joka vaatii liiallista puhdistamista, sekä toistuva altistuminen kuumuudelle, kuten kylpeminen, saunominen ja ruskettaminen.

Kynsistudio Eloisa Oy | Rautatienkatu 14, 15110 LAHTI | Puh. 044 9295242